ärligt...vilken tjocksmock fick luft nurååå


Kommentarer
Postat av: susanna

Vet inte riktigt om jag håller med dig angående benstommen, för alla har ju olika skelett och det väger olika. Mätte min skelettstorlek/ benstomme för några år sedan, i sammband med att jag gjorde de sista försök med att gå ner i vikt innan op, och hon sa till mig att jag har en stor benstomme, och därmed måste den ju väga mer.. Eller har jag hel fel då eller?? tycker att det säger sig självt, en storvuxen person, som mej, som är ca 173 lång, bred över axlar och höfter, borde ju ha en tyngre benstomme än tex dig, som är liten.. Det är ju ganska självklart att jag har större benstomme, och den väger mer, för den är inte ihålig ;)

2011-02-16 @ 18:32:13
URL: http://mammasusanna.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag har ju alltid trott som du men enligt Margareta (din gamla fröken) så är det en myt. Att ben stommen inte väger markant mkt mer om man har stora händer och fötter. Men tror det är om du jämför dig med ngn som tex är 173. För en längre person väger ju automatiskt mer och ska väga mer än en liten plutt som mig;-p

2011-02-16 @ 20:04:24
URL: http://absolutlinan.blogg.se/
Postat av: susanna

Tror inte på min gamla fröken i den saken. Var ju hos en såndär kvinna som håller på med hälsa på vårdcentralen. Varför skulle hon kolla min benstomme om det inte hade någon betydelse?? Hon mätte den och sa att den var lite stor. Så jag tror dock mer på henne än min gammla lärare :) Sedan får ju du tro vad du vill, jag säger bara det jag vet :)

2011-02-16 @ 21:34:22
URL: http://mammasusanna.blogg.se/
Postat av: lina

Efter att ha kollat upp det hela lite närmare så kan det göra ca 1-2kg i viktskillnad...så lite betydelse har det men ingen nämnvärd tycker jag. Vet ju personer som skyller 10kg övervikt på "stor benstomme".

2011-02-17 @ 07:40:25
URL: http://absolutlinan.blogg.se/
Postat av: susanna

okej, 10 kg var väl att ta i kanske ;) Men det är klart att folk som har större benstomme måste ju väga mera än någon som är liten och späd. Jaja, skit samma, så länge man är nöjd med sig själv så spelar det väl ingen roll. Men det är kanske lite frusterande för folk som är stort byggda och vill vara liten och späd.. Men tur att vi alla är olika, vad tråkigt det vore annars.. Jag kommer nog dock alltid tillhöra gruppen tjocksmock ;)

2011-02-17 @ 18:42:58
URL: http://mammasusanna.blogg.se/
Postat av: Lina

Nej men du är ingen tjocksmock:-pmen visst är det svårt att ändra bilden av sig själv. Hade ju samma problem när jag gick från smal till tjock, kunde för mitt liv inte begripa varför alla kläder blev för små!!! Jag som var så liten å lätt;-p Nu köper jag för stora kläder hela tiden för är rädd att ngt ska va för litet:-D

2011-02-17 @ 19:04:32
URL: http://absolutlinan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback