Lina har läst färdigt: Mia, sanningen om Gömda...detta är den nakna sanningen om mina åsikter/tankar kring boken!


Kommentarer
Postat av: Fia

Så du har läst ut boken nu. :) Jag tror att du och jag känner ungefär likadant för den här historien. Jag läser ibland på familjeliv men jag orkar inte engagera mig längre... Håller dock med dig i vad du skriver. Kände mig också lite besviken när jag var klar med boken av samma orsak som du. Hoppas du haft ett bra Nyår. :) Kram kram

2009-01-01 @ 23:07:58
URL: http://lusth.blogspot.com/
Postat av: Lina

ja ha ha det tog lite tid men nu är jag färdig:o) Har beslutat mig för att lägga ner diskussionen på FL nu jag med, om det inte skulle komma ngn ny vinkel att diskutera! Gott nytt år på dig också! kram

2009-01-02 @ 13:58:08
URL: http://absolutlinan.blogg.se/
Postat av: Fia

Ja jag läser som sagt. Läser Monicas blogg också förfasas. Hade för mig hon sagt att hon skulle lägga ner den när boken var ute. Men men jag liksom orkar inte bry mig som jag gjorde innan... Ha en bra kväll kram

2009-01-02 @ 19:16:53
URL: http://lusth.blogspot.com/
Postat av: Ylva

Nu börjar det falla på plats ännu mer det här om varför boken “Mia, sanningen om Gömda” överhuvudtaget skrevs. Det verkar vara Monica Antonssons tjänst till hennes vänner. Mycket objektivt arbete det där. Jag citerar ur svar på en kommentar i hennes Senaste inlägg “Jag har inte gjort det på någons uppdrag. Det var Levi (Mis man) som ringde. Hela familjen stod bakom. De sa att de hoppades att någon en dag skulle skriva en bok. Vi umgicks en tid. Jag fick mer och mer bevismaterial och till sist bestämde jag mig.” Är det bara jag som tycker det där var ett lite konstigt uttalande? Hon har alltså inte skrivit boken på någons uppdrag, men det var Levi (Mis man) som ringde och hela familjen stod bakom och ville att “någon” en dag skulle skriva en bok.

Mi är alltså styvmamma till Mias son, som hon lämnade kvar i Sverige. Hon kallar Mias son för sin son och verkar bli helt hysterisk när någon kommenterade att det ju faktiskt inte är hennes son. Kan det vara så att Mi tyckte att det var jobbigt när Mia återtog kontakten med sin son, kan det vara så att det kändes jobbigt eftersom hon var den som uppfostrat honom och så dyker plötsligt den biologiska mamman upp och vill vara mamma igen? Kan det vara så att denna jobbiga känsla ledde till att hon ville sätta dit Mia och så började helt plötsligt hennes del av familjen berätta en massa?

Jag bara spekulerar, men det verkar ju väldigt märkligt att Monica Antonsson smutskastar Mia som hon gör och samtidigt bara “råkar” ha lärt känna Mi.Det luktar illa om hela den här grejen, riktigt illa. Det enda det inte luktar är objektiv journalistik. Oproffessionellt värre.

I Monicas blogg finns det ju till exempel ett brev från Mi, som ska vara styvmamman till Mias son, som hon lämnade i Sverige, där det står att det var Mi som kontaktade Monica. Varför tar hon inte upp det, istället för att framställa sig själv som en undersökande journalist som ville gräva i det för allas rättvisa?

Både Levi och Mi har varit i infekterade tvister med Mia om Michael. Naturligtvis borde det ha färgat dom. Likväl som Mias vän som också blev misshandlad. Inte direkt opartiska vittnesmål.

Osama, Levi, Mi, utnyttjar Monica Antonsson för att komma åt Mia och smutskasta henne, Monica har blivit en bricka i spelet, och som gått på alla lögner.

Det är ett mycket fullt smutsigt spel som Osama, Levi, Mi ägnar sig åt, för att komma åt Mia och dra hennes namn i smutsen.

Mikael, Mias son ska skriva en bok, påstår han, Mikael var 6 år när Mia flydde från sverige, Han var bara ett BARN.

Mikael säger att det var lite kaos runt Osama och Mia, hur kan Mikael uttala sig om hur stort eller litet kaoset runt Mia var?, Han var bara ett BARN på 6 år.

Mikael säger att Osama och Mia nog var lika goda kålsupare, hur kan Mikael uttala sig om det?Han var bara ett BARN på 6 år.

Michael uttalar sig om händelser som skedde medan Mia fortfarande bodde i Oxelösund, hur kan Mikael göra det, Han var bara ett BARN på 6 år.

Ser du ett barn som ett så trovärdigt vittne?

2009-01-25 @ 18:58:19
URL: http://blogg.aftonbladet.se/529
Postat av: Lina

Ylva: Jag känner väldigt mkt som du när det gäller den här soppan! Jag har även ändrat mig i min åsikt vad gäller Michael och hans ev kommande bok. Vad jag menade i inlägget var att jag hade tyckt det vart intresant att höra en berättelse om ett barn som växer upp utan sin mamma. Jag vill inte ha en bok sett från de 6 år han tillbringade med Mia. Nu är jag dock ganska säker på att pengar lockar och tänker inte läsa ngn ev bok.//Lina

2009-01-25 @ 20:22:19
URL: http://absolutlinan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback