I väntan på Nyhetsmorgon...


Kommentarer
Postat av: Fia

Remember me, jag kastade mig ur debatten på familjeliv efter att ha blivit kallad man och nu har mina inlägg blivit bortplockade från tråden där jag ifrågasatte varför man har åsikter vad gäller Katharina... Läser dock så ofta jag kan och har tid och upphör aldrig att förvånas över den här historien.Jag anser att många går för långt i det här och beter sig som de värsta mobbarna och det känns skönt att det åtminstone några som fortfarande inte gett upp sina hjärnceller och kan tänka klart. Självfallet innebär detta inte att man nitiskt ska tro på Liza. Man kan nog vara kritiskt där också utan att vara helt blind för Monica och hennes anhängare.Hoppas du har det bra trots hostan. :)

2009-01-18 @ 13:42:02
URL: http://lusth.blogspot.com/
Postat av: Lina

Såklart jag kommer ihåg dej, miss you in the tråd:-) Kallades du för man...ha ha ha nu fick jag mig ett gott skratt, men låter helt troligt i denna karusell. Inget förvånar mig längre! kram på dig!

2009-01-18 @ 16:54:51
URL: http://absolutlinan.blogg.se/
Postat av: Einstein

Haha! Vilka roliga saker de hittar på! :-D Jag som inte ens såg intervjun med Liza idag...jag valde att åka till ishallen och se min son träna istället! :-)

2009-01-18 @ 21:23:55
Postat av: Lina

klokt gjort av dig einstein! he he

2009-01-18 @ 21:26:10
URL: http://absolutlinan.blogg.se/
Postat av: Fia

Det sjukaste var nog att det var en karl som kallade mig för man också insåg jag efter att jag kollade. Jag känner inte för att sätta min fot där tyvärr, tycker att nivån börjar bli alldeles för låg. Dessutom raderas nu mina ifrågasättande inlägg och då känns det ju ännu töntigare. ;) Men jag följer tråden ändå på avstånd och jag tycker du har många vettiga saker att komma med.Skratta på du. Jag skrattade ganska gott jag också. :) Ha det bäst. Kram kram

2009-01-18 @ 21:26:30
URL: http://lusth.blogspot.com/
Postat av: Lina

ha ha jaså...men gud! ja mkt ska man få höra...eller kanske läsa. synd du inte är med längre men förstår dej, man blir less av sånt!

2009-01-18 @ 21:28:56
URL: http://absolutlinan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback