en dag som alla andra
PUBLICERAT DEN 2007-11-14 KLOCKAN 15:34:15
vaknade halv sex idag...yipeee...eller Engla vaknade halv sex å låg å smågnydde så klockan 6 gick vi tillsist upp. Drack välling å jag bakade frallor, så himla duktigt. Kände mej oerhört duktig iallafall, väldigt överklass.
Klockan 8 kom Magnus hem...åt frukost å sedan gjorde vi iordning för att åka till BVC. va några barn före oss på öppna mottagningen så blev att sitta å vänta ett tag. Sedan av det vägning å mätning. Idag va E hela 71 cm å vägde 7905kg...det tar sej:-D
Efter BVC åkte jag å styrketräna å sedan hem å laga mat, tvätta å lite annat husligt. Gjorde en sak i från min receptsamlingidag som alltid funnits där men som jag aldrig gjort. Kommer från början från mammas samling men kan aldrig minnas att vi ätit det. Men va billigt så jag gjorde det idag å det va faktiskt gott...om man nu som jag gillar tonfisk:-)
tonfiskgratäng: 4 port.
3 dl ris + 7 dl vatten å salt (koka som vanligt)
Lägg riset i en smord ungssäker form
1 burk tonfisk
ca 1 dm purjolök
1 burk svamp
1 dl creme fraishe
2,5 dl matlagningsgrädde
1dl sweet chili sås
rör samman allt, smaka av ev med salt.
häll på riset å strö över ost. 225 grader i 20 min.
bra om amn har ont om tid å pengar;-)
nej nu får jag ta Englan hon är ju på masigt humör när jag sitter vid datorn...
Klockan 8 kom Magnus hem...åt frukost å sedan gjorde vi iordning för att åka till BVC. va några barn före oss på öppna mottagningen så blev att sitta å vänta ett tag. Sedan av det vägning å mätning. Idag va E hela 71 cm å vägde 7905kg...det tar sej:-D
Efter BVC åkte jag å styrketräna å sedan hem å laga mat, tvätta å lite annat husligt. Gjorde en sak i från min receptsamlingidag som alltid funnits där men som jag aldrig gjort. Kommer från början från mammas samling men kan aldrig minnas att vi ätit det. Men va billigt så jag gjorde det idag å det va faktiskt gott...om man nu som jag gillar tonfisk:-)
tonfiskgratäng: 4 port.
3 dl ris + 7 dl vatten å salt (koka som vanligt)
Lägg riset i en smord ungssäker form
1 burk tonfisk
ca 1 dm purjolök
1 burk svamp
1 dl creme fraishe
2,5 dl matlagningsgrädde
1dl sweet chili sås
rör samman allt, smaka av ev med salt.
häll på riset å strö över ost. 225 grader i 20 min.
bra om amn har ont om tid å pengar;-)
nej nu får jag ta Englan hon är ju på masigt humör när jag sitter vid datorn...
Kommentarer
Trackback